OVER Joos Elektro
Joos Elektro
Vandaag: Open   

{ op afspraak

Toon alle openingsuren
M
gesloten
D
op afspraak
W
op afspraak
D
op afspraak
V
op afspraak
Z
op afspraak
Z
gesloten
OVER Joos Elektro

Welkom bij Joos Elektro,uw elektro specialist van de druivenstreek, reeds 50 jaar familiezaak.

Omwille van onze jarenlange ervaring in de elektrobranche kunnen we u bijstaan en adviseren voor de juiste keuze van uw elektro apparatuur.
Officiële verdeler van AEG, ELECTROLUX , ZANUSSI, LIEBHERR en MIELE. Tevens dealer van de exclusieve merken ASKO en GE-IOMABE FISHER & PAYKEL. We beschikken over een eigen selectie huishoudtoestellen waar we tevens ruime voorraad van hebben. Dit zowel voor vrijstaande en keuken inbouwtoestellen.
Indien niet voorradig kan het toestel in bestelling geplaatst worden en of eventueel een alternatief toestel aangeboden worden.
We leveren, installeren en geven toelichting van al onze verkochte toestellen of er kan afgehaald worden met speciale voorwaarden. Regelmatig zijn er acties waar u kwalitatieve toestellen kan aankopen aan uitzonderlijke prijzen.
Voor projecten of bestelling van meerdere toestellen kan er een persoonlijke offerte opgesteld worden.

Hebt u nog vragen, aarzel niet met ons contact op te nemen, we staan steeds ter beschikking, telefonisch en per e- mail.
U bent ook steeds welkom in onze toonzaal, indien gewenst kan er een afspraak gemaakt worden. Met eigen dienst na verkoop.

Contacteer ons
Eigen dienst na verkoop Bij de aankoop van grote toestellen hebben wij een eigen dienst na verkoop. Dit betekent dat er een service verleend wordt waar onder andere het oude toestel wordt meegenomen en waarbij het nieuwe toestel volledig geïnstalleerd wordt (aangesloten en een deskundige uitleg).
50 jaar bestaan De zaak is 50 jaar geleden opgericht en is nog steeds een vaste waarde in Hoeilaart. Al 48 jaar zijn wij de de specialist in het volledige gamma van AEG.
Deze winkel wordt u aanbevolen door
  Maak een afspraak!
Mail Winkelkar