Graag helpen wij u verder in onze winkel voor alle vragen en bestellingen.
Productinformatie kan u zowel online als in de winkel consulteren.
Watertorenstraat 47 1560 Hoeilaart
02 657 16 12
KITCHEN >> Kookplaat >> AEG >> HK764070FB
AEG HK764070FB
PDF pagina
Productbeschrijving:
Pantone mok 'olive stripe'

Onmiddellijke controle over uw kookplaatDe schuifbedieningen op deze kookplaat bieden u gevoelige en onmiddellijke controle over uw warmte-instellingen. Deze knoppen geven u de snelle reactietijd die u nodig hebt om heerlijke gerechten te bereiden. Schuif uw vinger gewoon naar het gewenste niveau om de temperatuur aan te passen.Controleer nauwlettend elk stadium van het kookprocesTiming is alles, zeker tijdens het koken. Met de CountUp Timer van deze kookplaat kunt u het kookproces nauwlettend in de gaten houden. De timer begint bij nul en blijft tellen tot u de timer stopt of reset, zo weet u precies hoe lang elk stadium van het kookproces duurt.Intelligent én lager energieverbruikDe Eco Timer van deze kookplaat is een intelligente manier om efficiënter om te gaan met energie. Als u de bereidingstijd op de kookplaat instelt, berekent de timer precies wanneer de kookplaat uitgeschakeld kan worden om de kooktijd van het gerecht af te ronden met de restwarmte van de kookplaat. Het resultaat? Eten van dezelfde hoge kwaliteit, maar met een lagere energierekening.Extra efficiënt gebruik van de restwarmteDoordat elke warmtezone tijdens het afkoelen wordt gecontroleerd, biedt OptiHeat Control belangrijke informatie en kunt u efficiënt gebruikmaken van de restwarmte. De OptiHeat Control laat u weten of de kookzone nog heet genoeg is om op te koken, heet genoeg is om eten warm te houden of dat het gewoon 'nog warm' is.Optimaal tijdgebruik door een efficiënt energieverbruikDankzij de AutoMax-functie van deze kookplaat kunt u snel koken en uw tijd optimaal benutten. De functie AutoMax zorgt ervoor dat de kookplaat snel de benodigde temperatuurinstelling bereikt door automatisch de hoogste temperatuurinstelling te kiezen, voordat de kookplaat wordt ingesteld op de temperatuur van uw keuze.OptiHeat Control, drieschalige restwarmte indicatie: 'heet', 'warm' of 'koel'Restwarmte controle functie in 3 stappen


€ 799,99


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Automatische uitschakeling :
Breedte :71 cm
Kinderbeveiliging :
Timerfunctie :
Type kookplaat :Vitrokeramisch
Aansluitwaarde :7500 W
Aantal kookzones :4
Nieuwsberichten
Januari 2020
Local dimming is een term die je vaak ziet opduiken als je shopt voor een televisie. Deze techniek verbetert de zwartweergave van lcd-televisies met leds als achtergrondverlichting. Concreet gaat local dimming bepaalde gebieden van het tv-scherm dimmen of juist extra laten oplichten waardoor het contrast beter wordt.
lees meer...
Januari 2020
HDR10+ krijgt er een stevige bondgenoot bij. Zo zal Google Play Films & TV de dynamische HDR-standaard gaan aanbieden op bepaalde films.
lees meer...
December 2019
Het ziet er naar uit dat we in 2020 de eerste oled televisies van Chinese merken als Huawei, Xiaomi en Vizio mogen verwachten.
lees meer...