Graag helpen wij u verder in onze winkel voor alle vragen en bestellingen.
Productinformatie kan u zowel online als in de winkel consulteren.
Watertorenstraat 47 1560 Hoeilaart
02 657 16 12
KITCHEN >> Blender >> AEG >> CB7-1-8MTM
AEG CB7-1-8MTM
PDF pagina
Productbeschrijving:

Accessoires: beker 500 ml, oplaadbare batterij, thermoflessen hoesBescherm de smaak van uw verse ingrediënten en bereik de gewenste consistentie met de compacte mixer Gourmet 7. Een selectie van receptprogramma's op maat garandeert de gewenste consistentie met één druk op de knop. In tegenstelling tot andere compacte mixers, werkt de intelligente pulsfunctie op verschillende snelheden om u een perfect resultaat te geven.Receptprogramma's op maatVoorgeprogrammeerde instellingen voor de gewenste resultaten en maximaal genot; voor de perfecte smoothie of crushed ice.Intelligente pulsfunctieIn tegenstelling tot conventionele mixers, biedt de compacte mixer Gourmet 7 een pulsfunctie voor elk snelheidsniveau. Dit is hoe de perfecte consistentie voor elk recept te bereiken.Drinkfles om mee te nemenFruit en groenten worden direct in een speciale fles gemengd. Dus sappen en smoothies zijn altijd bij de hand, perfect om mee naar huis te nemen.Eenvoudig schoon te makenZowel de werper als de drinkfles, deksel en mesunit zijn vaatwasmachinebestendig en kunnen gemakkelijk en moeiteloos worden gereinigd. Het gladde paneeloppervlak kan gemakkelijk worden afgeveegd met een vochtige doek. 


Behoort tot de lijn :
GOURMET 7
€ 169,95


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Inhoud :0,6 Liter
Kleur :Zwart
Kookfunctie :
Met receptenboekje :
Pulse-toets :
Vaatwasbestendige onderdelen :
Vermogen :900 W
Aantal snelheden :2
Crushed ice :
Materiaal kan/kom :Kunststof
Inhoud beker 1 :600 ml
Inhoud beker 2 :500 ml
Elektrisch :
Type kunststof :Tritan
Hebt u ook gedacht aan
Nieuwsberichten
Januari 2020
Philips wil binnen anderhalf jaar af van zijn divisie met huishoudelijke toestellen. Dat onderdeel was in 2019 goed voor een omzet van 2,3 miljard euro.
lees meer...
Januari 2020
Local dimming is een term die je vaak ziet opduiken als je shopt voor een televisie. Deze techniek verbetert de zwartweergave van lcd-televisies met leds als achtergrondverlichting. Concreet gaat local dimming bepaalde gebieden van het tv-scherm dimmen of juist extra laten oplichten waardoor het contrast beter wordt.
lees meer...
Januari 2020
HDR10+ krijgt er een stevige bondgenoot bij. Zo zal Google Play Films & TV de dynamische HDR-standaard gaan aanbieden op bepaalde films.
lees meer...
December 2019
Het ziet er naar uit dat we in 2020 de eerste oled televisies van Chinese merken als Huawei, Xiaomi en Vizio mogen verwachten.
lees meer...
November 2019
In de afgelopen maanden ontwikkelde AEG nieuwe toestellen voor het wassen en onderhoud van alle wasgoed. De AEG-technologieën worden steeds krachtiger en intuïtiever, zodat het gebruiksgemak toeneemt.
lees meer...
September 2019
Twijfel je nog om een steelstofzuiger in huis te halen? Met deze tips ben je zo overstag! Want laat ons duidelijk zijn. De steelstofzuiger heeft heel wat voordelen in vergelijking met een klassieke stofzuiger. Zijn wendbaarheid of mobiliteit is alvast een van z’n grootste voordelen. Snel stofzuigen, snel weer opbergen. Maar ook op andere vlakken komt de steelstofzuiger goed van pas.
lees meer...
September 2019
Voortbouwend op het succes van meer dan 10 miljoen Airfryers die sinds 2008 zijn verkocht, zet Philips de volgende stap met de nieuwe Airfryer XXL met Smart Sensing technologie die het kookproces overneemt om een perfect bereide maaltijd te garanderen.
lees meer...
September 2019
AEG en Electrolux sluiten zich aan bij het nieuwe ‘Powered by Smarter’ platform dat bestaande apparaten transformeert in een aangesloten eco-systeem.
lees meer...