Graag helpen wij u verder in onze winkel voor alle vragen en bestellingen.
Productinformatie kan u zowel online als in de winkel consulteren.
Watertorenstraat 47 1560 Hoeilaart
02 657 16 12
KITCHEN >> Vaatwasser inbouw >> AEG >> FSS6360XP
AEG FSS6360XP
PDF pagina
betaalbaar met Ecocheques
Productbeschrijving:

De garantie dat design-glazen goed op hun plaats blijven en dat brandschoon de norm is met het GlassCare-systeem van de afwasautomaten van AEG. De innovatieve functie SoftGrip zorgt ervoor dat de stelen en voeten goed op hun plaats blijven tijdens het reinigen. Alles komt vlekkeloos uit het rek, zonder vegen of afdrukken.Ongeëvenaarde dekking, volledig schoon.De geavanceerde AEG-afwasautomaat reinigt met behulp van de satellietsproeiarm alle hoeken in de machine. De baanbrekende technologie, de eerste ter wereld, houdt in dat water op alle plekken in de afwasautomaat en van de lading komt - beter dan alle andere toestellen op de markt. Met behulp van een goede waterstroom worden zelfs volle ladingen of grote items grondig gereinigd, alle plekken worden goed schoongemaakt. Geen uitzonderingen. Geen resten. Een baanbrekend systeem dat ongeëvenaarde prestaties levert.Perfecte bescherming van delicaat glaswerk.Het speciale programma voor glas zorgt voor perfecte afwasresultaten en beschermt tegelijkertijd uw kostbaarste glas, kristal en porselein.Superieure reiniging met extra zorg voor uw glaswerk.Uw delicate glazen kunnen niet veiliger gereinigd worden, dan met de AEG SoftGrip en SoftSpikes, die uw glazen perfect vasthouden zodat ze niet beschadigd worden.


  € 949,99
 (Promo tot 31/12/2020)

tot einde voorraad


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Bestekschikking :Bestekmandje
Beveiliging tegen waterschade :
Bovenkorf in de hoogte verstelbaar :
Droogresultaat :A
Eindsignaal programma :
Energieklasse :A+++
Geluidsniveau :40 dB(A)
Jaarlijks waterverbruik :2940 Liter
Type eindsignaal :Optisch
Uitgestelde start :
Warmwateraansluiting :
Waterverbruik per cyclus :10,5 Liter
Aansluitwaarde :2200
Aantal afwasprogramma's :6
Aantal bestekken :13
Aantal temperatuurstanden :4
Energieverbruik per cyclus :0,832 kWh
Jaarlijks elektrisch verbruik :234 kWh
Nisbreedte (minimaal) :60 cm
Nisdiepte (minimaal) :57 cm
Nishoogte (maximaal) :90 cm
Nishoogte (minimaal) :82 cm
Type vaatwasser :Volledig integreerbaar
Extra garantie :
Nieuwsberichten
November 2020
Plastic maakt nog steeds het grootste deel uit van onze afvalberg. AEG zet daarom een grote stap richting circulariteit.
lees meer...
September 2020
Met trots stelt AEG hun nieuwste wasmachine en droogkast voor: 9000 series Premium Edition. De toestellen werken uitstekend op zichzelf, maar nog beter samen. Met hun uniform design, bijbehorende cycli en gedeelde smartphone-app zal ook jij onder de indruk zijn. Wanneer ze aangesloten zijn, kunnen ze een volledig geïntegreerde wasservice leveren in minder dan 3 […]
lees meer...
September 2020
Vandaag maakte Streamz, het nieuwe Vlaamse streamingplatform, tijdens de officiële lancering heel wat nieuwe titels bekend voor het najaar van 2020.
lees meer...
September 2020
Zonet werd bekendgemaakt dat Streamz officieel gelanceerd wordt op maandag 14 september. De joint-venture tussen DPG Media en Telenet kon ook melden dat de openbare omroep VRT meestapt in het verhaal en zijn titels gaat aanbieden. Streamz kost minimum 11,95 euro per maand.
lees meer...
June 2020
Liebherr-koelkasten en -diepvriezers danken hun uitstekende reputatie in de eerste plaats aan hun kwaliteit – en dat geldt wereldwijd.
lees meer...