Graag helpen wij u verder in onze winkel voor alle vragen en bestellingen.
Productinformatie kan u zowel online als in de winkel consulteren.
Watertorenstraat 47 1560 Hoeilaart
02 657 16 12
AEG L7WBG86W
PDF pagina
Productbeschrijving:

De nieuwe Kombi-was/droogcombinatie met DualSense-technologie past de temperatuur en de trommelbeweging aan de verschillende stoffen en de programma´s aan de specifieke lading aan. Of het nu om geweven jasjes of zachte truien gaat, alles wordt in een keer behoedzaam en beschermd gewassen en gedroogd.



Dual-technologie voor behoedzame verzorging



Onze DualSense-technologie past de temperatuur en beweging van de trommel aan op de verschillende stoffen. Met de lagere temperatuur en gecontroleerde beweging wordt alles van fijne was tot outdoorkleding behoedzaam in één keer gewassen. Zowel de was- als de droogcycli zijn gecertificeerd door Woolmark Blue om in één enkel proces zelfs wol voor de handwas veilig te wassen. Voor outdoorkleding zorgt een specifieke wascyclus voor het wassen en beschermen van technische stoffen om hun textuur met de tijd te behouden; en een specifieke droogcyclus werkt aan het herstel van de waterafstotende eigenschap.



Aangepaste cycli voor absoluut gemak



ProSense Technology® past de was- en droogtijd automatisch aan de hoeveelheid wasgoed aan. Dit zorgt voor handige en economische cycli – waardoor er tijd, energie en water wordt bespaard – of de lading nu klein of groot is.



Slechts één uur voor kleding klaar om te dragen



Het programma NonStop 1h/1kg doet maar een uur over het wassen en drogen van kleine ladingen. Dit betekent op verzoek kant-en-draagbare resultaten. En u profiteert van de eenvoudigste manier om voor uw kleding te zorgen - zonder gedoe.



Ultieme flexibiliteit voor dagelijks gemak



Volledig de baas met de modusknop Wash&Dry: kies een uitgebreide was- en droogcyclus zodat kleding in een moeite door worden gereinigd; of kies naar wens een aparte was- en droogcyclus. De ultieme flexibiliteit van een uitmuntende wasdroogcombinatie.



Ontkreuk met stoom voor minder strijken



Het stoomprogramma van AEG ontspant de vezels in uw kleding zodat u ze niet hoeft te strijken. Zo blijft ze er langer mooi uitzien en beter aanvoelen. De optie om kleding snel op te frissen zonder er uitvoerige cycli op los te laten, betekent ook dat kleding de tijd beter doorstaat dankzij minder blootstelling aan temperatuur en beweging.


€ 899,99


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Automatisch programma :
Breedte :59.7 cm
Diepte :57.6 cm
Droogresultaat :B
Geluidsniveau centrifugeren :76 dB
Geluidsniveau drogen :60 dB
Geluidsniveau wassen :51 dB
Gewicht :69,5 kg
Hoogte :84.8 cm
Kinderbeveiliging :
Trommelinhoud drogen :4 kg
Trommelinhoud wassen :8 kg
Uitgestelde start :
Wasresultaat :A
Waterverbruik wassen :10800 Liter
Woolmark :
Aanduiding programmaverloop :
Aanduiding resttijd :
Eco wasprogramma :
Type droogkast :Condens
Type wasdroogcombinatie :Frontlader
Zwiersnelheid (maximaal) :1600 t/min
Wasprogramma's :Katoen , Synthetisch
Speciale wasprogramma's :Sportkleding
Droogprogramma's :Delicaat
Nieuwsberichten