Graag helpen wij u verder in onze winkel voor alle vragen en bestellingen.
Productinformatie kan u zowel online als in de winkel consulteren.
Watertorenstraat 47 1560 Hoeilaart
02 657 16 12
Electrolux EUG1343AOW
PDF pagina
betaalbaar met Ecocheques
Productbeschrijving:

Dit toestel beschikt over het volledige FrostFree™-systeem en zal dus nooit meer aanvriezen. Bovendien behoort het toestel tot de milieuvriendelijke energieklasse A+.Serveer elk drankje koel, zelfs als het snel moet gaanZijn de gekoelde drankjes bijna op? Zet de drankjes in de diepvriezer en activeer de DrinksChill-functie. DrinksChill koelt de drankjes zodat u ze snel kunt serveren.Uw etenswaren op de juiste temperatuur bewaardMaakt u zich geen zorgen over de temperatuur in uw diepvriezer, TempAlert laat u weten of de temperatuur stijgt met een waarschuwingslampje en geluidssignaal.Voldoende ruimte om ieder product zichtbaar te makenAls uw diepvriezer erg vol is kan het lastig zijn om te vinden wat u nodig heeft. Met de SpacePlus®-diepvrieslades ziet u in een oogopslag alle producten die erin zitten.De meest energiezuinige manier om uw voedsel te bewarenDe EcoMode van deze diepvriezer maakt het makkelijker om energie en kosten te besparen - hij bepaalt zelf de meest efficiënte temperatuur voor het invriezen van uw voedsel.Onmiddellijk ingevroren perfectieDe FastFreeze-functie vriest vers voedsel sneller in zodat vitaminen, smaak en alle gezonde kwaliteiten beter bewaard blijven.


€ 1049,99


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Alarm bij geopende deur :
Bediening op afstand :
Bewaartijd bij stroomuitval :22 uur
Deurtechniek :Deur-op-deur
Energieklasse :A+
Geluidsniveau :39 dB(A)
Invriescapaciteit :20 kg/24u
Klimaatklasse :N (16-32°C) , SN (10-32°C) , ST (16-38°C) , T (16-43°C)
Netto inhoud diepvriezer :120 Liter
No Frost :
Super invriezen :
Jaarlijks elektrisch verbruik :232 kWh
Nisbreedte (minimaal) :56 cm
Nisdiepte (minimaal) :55 cm
Nishoogte (minimaal) :122,5 cm
Type inbouwdiepvriezer :Diepvrieskast
Aantal diepvriesladen :4
Aantal diepvriesvakken :1
Hebt u ook gedacht aan
Nieuwsberichten
Mei 2019
Het gebruik van een wasmiddel is onmisbaar voor goede wasresultaten, maar door een verkeerd gebruik van wasmiddel kan het resultaat teleurstellend zijn.
lees meer...
Maart 2019
LG Display, die de OLED-panelen levert aan alle grote tv-merken, heeft zijn plannen tot 2021 uit de doeken gedaan. Daar zit eindelijk een kleiner display van 48-inch (122 cm) bij.
lees meer...