Graag helpen wij u verder in onze winkel voor alle vragen en bestellingen.
Productinformatie kan u zowel online als in de winkel consulteren.
Watertorenstraat 47 1560 Hoeilaart
02 657 16 12
Electrolux EXD20DN3W
PDF pagina
Kies voor gezonde lucht!
Zorg met de Electrolux EXD20DN3W luchtontvochtiger voor een gezond binnenklimaat. Stel de gewenste luchtvochtigheid in en hij zal dit automatisch voor u bewaken. Op het display kunt u de vochtigheidsgraad in de kamer zien. Hij heeft een hoge ontvochtigingscapaciteit van 20 liter per dag. Ook is het apparaat voorzien van een filter en een ionisator om stofjes en statische deeltjes uit de lucht te halen. Gebruik de droger functie in vochtige ruimtes om vocht te onttrekken of bij uw uitgehangen wasgoed om het sneller te drogen.
€ 299,99


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Debiet L/24u :20 Liter
Geluidsniveau (Maximum) :48 dB(A)
Ionische technologie :
Luchtfilter :
Timerfunctie :
Aantal snelheden :2
Met scherm :
Volume ruimte :130 m³
Hebt u ook gedacht aan
Nieuwsberichten
September 2019
Twijfel je nog om een steelstofzuiger in huis te halen? Met deze tips ben je zo overstag! Want laat ons duidelijk zijn. De steelstofzuiger heeft heel wat voordelen in vergelijking met een klassieke stofzuiger. Zijn wendbaarheid of mobiliteit is alvast een van z’n grootste voordelen. Snel stofzuigen, snel weer opbergen. Maar ook op andere vlakken komt de steelstofzuiger goed van pas.
lees meer...
Mei 2019
Het gebruik van een wasmiddel is onmisbaar voor goede wasresultaten, maar door een verkeerd gebruik van wasmiddel kan het resultaat teleurstellend zijn.
lees meer...