Graag helpen wij u verder in onze winkel voor alle vragen en bestellingen.
Productinformatie kan u zowel online als in de winkel consulteren.
Watertorenstraat 47 1560 Hoeilaart
02 657 16 12
Electrolux EXD20DN3W
PDF pagina
Kies voor gezonde lucht!
Zorg met de Electrolux EXD20DN3W luchtontvochtiger voor een gezond binnenklimaat. Stel de gewenste luchtvochtigheid in en hij zal dit automatisch voor u bewaken. Op het display kunt u de vochtigheidsgraad in de kamer zien. Hij heeft een hoge ontvochtigingscapaciteit van 20 liter per dag. Ook is het apparaat voorzien van een filter en een ionisator om stofjes en statische deeltjes uit de lucht te halen. Gebruik de droger functie in vochtige ruimtes om vocht te onttrekken of bij uw uitgehangen wasgoed om het sneller te drogen.
€ 299,99


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Debiet L/24u :20 Liter
Geluidsniveau (Maximum) :48 dB(A)
Ionische technologie :
Luchtfilter :
Timerfunctie :
Aantal snelheden :2
Met scherm :
Volume ruimte :130 m³
Hebt u ook gedacht aan
Nieuwsberichten
Januari 2020
Local dimming is een term die je vaak ziet opduiken als je shopt voor een televisie. Deze techniek verbetert de zwartweergave van lcd-televisies met leds als achtergrondverlichting. Concreet gaat local dimming bepaalde gebieden van het tv-scherm dimmen of juist extra laten oplichten waardoor het contrast beter wordt.
lees meer...
Januari 2020
HDR10+ krijgt er een stevige bondgenoot bij. Zo zal Google Play Films & TV de dynamische HDR-standaard gaan aanbieden op bepaalde films.
lees meer...
December 2019
Het ziet er naar uit dat we in 2020 de eerste oled televisies van Chinese merken als Huawei, Xiaomi en Vizio mogen verwachten.
lees meer...